Top 4: Meest voorkomende taxi vragen.

1. Kan je pinnen in de taxi?

Ja in de taxi kunt u met pin betalen. De chauffeur beschikt over een pinautomaat waarmee u eenvoudig en snel de reis kan afrekenen. Het is in de meeste taxi's tevens mogelijk om met mobiel af te rekenen.

2. Wat is de prijs van de taxi-rit ?

Taxi prijzen verschillen per aanbieder. Wettelijk is er een plafond ingesteld. Dit houdt in dat de overheid elke jaar vastzet wat een taxi bedrijf maximaal in rekening mag brengen voor een rit. De hoogte van de tarieven kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid.

Bekijk onze tarieven hier.

3. Hoe snel kan de taxi er zijn?

Er zijn altijd taxi's beschikbaar om te boeken. U doet dit door te bellen met de centrale of u boekt de reis met de taxi via de online centrale. U kunt tijdens het boeken van de taxi rit zelf een ophaaltijd invullen of u kiest voor een taxi zo snel mogelijk. We sturen in het laatste geval altijd de dichtstbijzijnde chauffeur. De wachttijd bedraagt tussen de 0 en 15 minuten.

4. Mag mijn huisdier in de taxi?

Dit is per taxi bedrijf verschillend. Het is verstandig om het reizen met een huisdier altijd van te voren aan te geven. Vermeld deze informatie bij voorkeur tijdens je boeking. Een hulphond moet altijd worden toegelaten in de taxi.